Estate & Design gaat verder als InStyling

In de wereld van de interieurvormgeving draait alles om creativiteit, praktisch inzicht en samenwerking. Zodra oplossingen geboden worden aan een opdrachtgever gaat het om een perfecte timing en uitvoering van een project. Zo valt uiteindelijk alles op zijn plaats en kan de opdrachtgever zich verheugen op een nieuwe inrichting van zijn woning, kantoor of jacht. Krachten bundelen zich samen bij elk inrichtingsproject en om die reden heeft Estate & Design zijn krachten gebundeld onder een nieuwe naam.

INStyling is een jaar geleden reeds gelanceerd als platform voor de interieurbranche, waarvoor partijen zich kunnen aansluiten om meer bekendheid te verwerven. In de praktijk van het inrichten blijkt de markt zo veelomvattend te zijn en op zoveel terreinen actief te zijn dat de naam INStyling veel meer te bieden heeft dan uitvoering, samenwerking en promotie. Voor de consument biedt INStyling inspiratie en nieuws op interieurgebied. Voor deelnemende partijen biedt INStyling bekendheid en vernieuwing. Het logo van Estate & Design verdwijnt hiermee van de markt en gaat als INStyling verder met zijn activiteiten.

Handtekening2

Als interieurvormgever maak ik mij sterk om voor consumenten en deelnemers een zo breed mogelijk gamma aan oplossingen te bieden. Het nieuwe interieur moet een ware woonbelevenis worden! In samenwerking met diverse sterke partijen komt dat nog beter tot zijn recht. Bezoek de nieuwe website www.instyling.nl en de pagina’s op Facebook, LinkedIn en Twitter, waardeer dit met een like en laat u vooral inspireren.

Diana van Wieringen Soeteman, interieurvormgever

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s