Refit Moonen 62

Zoals dat ook voor een woning van 24 jaar oud geldt was het interieur van een uit 1990 daterend jacht aan vernieuwing toe. De betimmering van dit 18,5 meter lange jacht was nog in prima staat maar de stoffering, verlichting en overige aankleding was aan een refit toe.

De vormgeving van de banken in de salon en het stuurhuis zijn aangepast om beter zitcomfort te creëren. Voor de stoffering is gekozen voor een combinatie van imitatie leer en een op suède gelijkende stof. Met goed zittende stoelen is de eettafel comfortabeler geworden, zodat er nu uitgebreid gedineerd kan worden. De oude koperen lampvoeten met klassieke kappen zijn vervangen door houten en keramiek exemplaren met lampenkappen in trendy kleuren.

SONY DSCSONY DSC

Achter het bed in de eigenaars hut is een hoofdbord geplaatst, zodat het bed een riantere uitstraling heeft en er tevens zitcomfort ontstaan is. Ook hier zijn de lampen vervangen en is het bed voorzien van een mooie bedcover en diverse sierkussens.

SONY DSCSONY DSC

Met kunstwerken en accessoires in een modern klassieke stijl is een sfeer gecreëerd die het jacht een meer eigentijds interieur geeft. De kleurstelling is taupe in combinatie met grijze en champagnekleurige tinten, die de teakhouten betimmering accentueren. In de volgende fase zullen de raamdecoratie en de vloeren nog aangepakt gaan worden.

 

Advertenties

2 gedachten over “Refit Moonen 62

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s